Aangenaam!

Wie ben ik?

Hi folks! 

Ik ben Kobe Decraene, een 20 jaar jonge student Netwerkeconomie aan Howest campus Kortrijk.

Naast student ben ik ook een gediplomeerd slagwerker (drummen is al 13 jaar mijn passie), heb ik een passie voor vechtsport, Brouw ik graag mijn eigen biertje en ben ik ook graag bezig met het ontwikkelen van websites op kleine schaal. 

Iedere zaterdag en in de vakanties werk ik bij Laverge-Cleaning, een gerenommeerde firma die gespecialiseerd is in industriële reiniging. Ook heb ik ervaring als verkoper bij Direct-Result. Een bedrijf dat via door to door sales ngo’s representeert.

Ik omschrijf mezelf naast een beetje gek het liefst als een sociale, ambitieuze doorzetter die open staat voor nieuwe perspectieven en uitdagingen. Daarom koos ik ervoor om Netwerkeconomie te studeren. Een richting waar je letterlijk leert ondernemen door te doen.

You are your only limit

Deze quote geeft me vaak stof tot nadenken. Iedereen heeft meer in zijn mars dan hij denkt. Ik ben ervan overtuigd dat elk doel die je jezelf stelt bereikbaar is, zolang je je grenzen blijft verleggen, hard werkt en blijft doorzetten. 

Wil je graag meer te weten komen over de richting netwerkeconomie?
Breng dan zeker eens een bezoekje aan de website https://www.netwerkeconomie.org/ of https://www.howest.be/nl/online-infodag/ne.
Onderstaande video biedt je ook heel wat duidelijkheid over wat de richting inhoud.

 

Video afspelen